Medicinsk yoga för en friskare och starkare rygg

6 yogapass under 12 veckor för att stärka din rygg

Kurssammanfattning

Detta är en kurs för dig som vill stärka din rygg under en period av 12 veckor. I kursen ingår 6 yogapass på 1,5 timme som du kan göra när helst du vill hemifrån. Varje tillfälle innehåller andningsteknik, mjuka yogaövningar, guidad avslappning och ljud från gongar som hjälper dig att slappna av djupare, samt en meditation ingår i varje yogapass. Själva yogapasset tar ca 45-60 minuter att göra inkl avslappning om du mest vill fokusera på de fysiska övningarna. Avslappningen efteråt är viktig för att djupare liggande muskler ska slappna av och effekterna av övningarna ska kunna integreras bättre. Meditation är ett sätt att rensa på insidan så att det kan skapas utrymme för kreativa tankar och ett inre lugn. Det gör också att spänningar i kroppen släpper bättre.
Varmt välkommen till en kurs som flera deltagare tidigare har stärkt upp sin rygg med! 

Innehållet i kursen

Birgitta Hedman

Professional Kundalini teacher trainer på Yogainstitutet Karlstad. Pregnancy yoga teacher and Yoga Doula, Taktil massör, gongspelare, 

Elisabeth Johansson

"40 dagar med yogapasset Yoga för rygg och höfter har gjort min rygg starkare och jag har inte längre ont i ryggen som jag hade tidigare."

Kurspris

  • Pris för hela kursens 6 yogapass
  • 990 SEK

    Varje pass görs i 2 veckor eller så ofta du vill.

    Köp nu