Gravidyoga

Föda med tillit - för att du tror på din förmåga

Ge dig själv de bästa förutsättningarna för en bra start på det nya livet.

Det är lätt att springa genom livet, samtidigt som vi behöver fokusera på helt andra delar i graviditeten. Att leva närvarande i den förändring som din kropp går igenom och hitta din inre kraft under denna tid, där du kan finna tillit till din egen förmåga. Att boosta dig med oxytocin, vårt lugn-& ro hormon kan vara en viktig del som kan tränas medvetet i graviditeten på många olika sätt, inte bara fysiska yogaövningar.

Vi kvinnor är födda till att leva förändring genom livet. Denna tid i livet sker förändringarna snabbt och du kan med hjälp av denna kurs vara mer närvarande i allt som sker inom dig. Dessutom är det en bra förberedelse inför den första tiden med barnet. Vi behöver alla träna andning, närvaro i stunden och att slappna av. Det behöver vi ge vidare till nästa generation!

Vad kan du förvänta dig av kursen?

Det här är en kurs för dig och ditt väntade barn. En kurs som ger lite mer än bara yogaövningar. Här får du tips och råd under din graviditet, inför förlossningen och även första tiden med bebisen. En stund i absolut lugn och ro med ett inre fokus på barnet i magen, som ger dig en skön energi i kroppen efteråt. Gravidyogan kan verkligen ge dig en djupare upplevelse av din graviditet och förlossning. Många mammor har återkommit och berättat hur gravidyogateknikerna var en fantastisk förberedelse inför förlossningen. En bra start för det nya livet med bebisen!

 Du kan förvänta dig i kursen:
* andningsteknik och övningar som får igång ditt oxytocin (lugn- och ro-hormonet)
 * mjuka gravidyogaövningar
* fokuseringstekniker
* guidad avslappning och meditation - inre betraktelse * sång till bebisen i magen
* bäckenbottenträning  
* uthållighetsträning (ovärderligt inför förlossningen)
* magdans  
* graviditeten fram till födelse
* de första 40 dagarna med bebisen
* bebismassage - viktig för anknytning & hjälpa bebis för matsmältningen

Denna kurs ger dig allt detta - och lite till!

Du anmäler dig till kursen längst ned på denna sida. Du kan se nedan vad som ingår i kursen.


KURSMATERIALET SOM INGÅR:           

GRAVIDYOGA-INSPIRATION
5 inspelade yogafilmer 
Andningsteknik 
3 ljudfiler på yogapass 
5 meditationer på ljudfil

DANS & RÖSTEN

Dans & sång till bebisen i magen  
Ljuda
Träning av uthållighet

MASSAGE

Instruktion till Egenmassage och Bebismassage
Oxytocin-boost

TIPS & RÅD

Pdf´r med tips och råd under graviditeten och första tiden med bebis

Gravidyoga

Föda med tillit - för att du tror på din förmåga

Birgitta Hedman

Professional Kundalini teacher trainer på Yogainstitutet Karlstad. Pregnancy yoga teacher and Yoga Doula, Taktil massör, gongspelare, 

Ebigail

Mamma till Mio

Jag gick två omgångar av Birgittas Gravidyoga kurs. Det hjälpte mig under hela graviditeten att hålla igång min rörlighet då övningarna kunde anpassas bra utifrån min foglossning som kom tidigt i graviditeten.

Men kurserna hjälpte mig även otroligt bra vid förlossningen under hela latensfasen då jag med hjälp av olika övningar och andningstekniker kunde andas mig igenom värkarbetet på ett lugnt och tryggt sätt.

Stort tack till Birgitta och stort tips till alla gravida där ute att gå denna kurs! I om Corona pandemin gick jag första delen på plats i lokalen men sista passen innan förlossningen via en live onlinelänk hemifrån – otroligt proffesionellt att den möjligheten finns under dessa rådande omständigheter. Nu inväntar jag ivrigt att bebis blir 3mån så vi kan hoppa på föräldra-bebis yogan.

Kurspris

Mest populär

Kurspris 10 veckor tillgång i 1 år

1350 SEK

Köp nu

Kurspris 10 veckor i samband med kurs på plats

299 SEK

Boka nu